У київських лікарнях підготували бокси в інфекційних відділеннях, які зможуть приймати людей на карантин і лікування у разі можливого поширення коронавірусу.

«У столиці та в країні випадків захворювань не зареєстровано. Але ми повинні бути готові до того, якщо таке трапиться. У Києві визначені лікарні, де підготовані бокси в інфекційних відділеннях, що зможуть приймати людей на карантин і лікування», – повідомив міський голова Віталій Кличко.

У КМДА запевняють, що в місті є медзаклади, в яких облаштовані місця для потенційних інфікованих / КМДА

28 лютого в одній зі столичних лікарень спільно із фахівцями МОЗ буде проведено навчання для медиків – як оперативно і злагоджено діяти в ситуаціях виявлення випадків захворювання чи підозри на коронавірус.


У грудні в китайському місті Ухань був зареєстрований спалах пневмонії. Пізніше зясувалося, що причиною захворювання став раніше невідомий вид коронавірусу.

Україна посилила перевірку в аеропорту «Бориспіль» через коронавірус з Китаю. Пасажирів, які прилетіли з Китаю, перевіряють медики. В Україні ніхто не інфікувався новим вірусом, втім у двох українців виявили коронавірус з Китаю: вони є членами екіпажу лайнера в Японії.

ЧИТАЙТЕ, ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО НОВИЙ ВІРУС З КИТАЮ.

ЧИТАЙТЕ, ЧИ МОЖУТЬ ЗАРАЗИТИ НАС ЛЮДИ, ЕВАКУЙОВАНІ З КИТАЮ?

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі