Застосунок ChatGPT став доступний в Україні, але поки що для користувачів iOS.

Завантажити програму можна тут. Для того, щоби це зробити, треба на смартфоні мати версію iOS 16.1 або вище.

Спочатку доступ до застосунка ChatGPT був відкритий лише в США, але поступово його почали відкривати і в інших країнах. Програма синхронізує історію чатів на різних пристроях, а також підтримує функцію голосового введення.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT запустила в листопаді 2022-го компанія OpenAI, яку заснували Ілон Маск і Сем Альтман. Чат-бот уміє створювати тексти, перекладати, вести діалоги, писати вірші й жартувати. Доступність інструменту викликала дискусії щодо академічної доброчесності й дезінформації.

В Україні штучний інтелект став доступним у лютому 2023 року. Маркетплейс «Алло» інтегрував ChatGPT у свій застосунок. Щоб скористатися ним, не потрібно проходити реєстрацію ані в застосунку, ані в ChatGPT.


У березні 2023-го компанія OpenAI випустила нову «більш потужну» версію штучного інтелекту ChatGPT. Водночас оновлений ШІ все ще не надійний, він викривляє факти й допускає помилки в судженнях, зазначали в OpenAI.

У березні 2023-го відкритий лист із закликом призупинити розвиток систем ШІ підписали Ілон Маск і співзасновник Apple. Автори листа закликають усі лабораторії, що розробляють програми ШІ, потужніші за ChatGPT-4, призупинити роботу щонайменше на пів року. Пауза потрібна, щоб розробити й упровадити протоколи безпеки для програм штучного інтелекту.

Після цього розробники ChatGPT заявили, що підвищують рівень безпеки чат-бота. Ми розповідали, як саме.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі