Маркетплейс «Алло» інтегрував чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT у свій застосунок, повідомили в Асоціації ритейлерів.

Чат-бот з’явився в застосунку як меню на головному екрані. Щоб скористатися ним, не потрібно проходити реєстрацію ані в застосунку, ані в ChatGPT.

«Попри те, що з 18 лютого чат-бот ChatGPT нарешті став доступним для українців, ми вирішили ще більше спростити шлях користувачів до інновацій. Адже реєстрація на сайті чат-бота англійською мовою може виявитися для декого бар’єром», – коментують в «Алло».

Застосунок доступний для Android та iOS. Щоб скористатися чат-ботом, застосунок потрібно оновити до останньої версії.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT запустила в листопаді 2022-го компанія OpenAI, яку заснували Ілон Маск і Сем Альтман. В Україні ChatGPT почав працювати з лютого 2023-го.

ChatGPT уміє створювати тексти, перекладати, вести діалоги, писати вірші й жартувати. Доступність інструменту викликала дискусії щодо академічної доброчесності й дезінформації.

За січень 2023 року ChatGPT встановив рекорд щодо найшвидшого зростання бази користувачів, охопивши 100 мільйонів. ChatGPT використали 13 мільйонів унікальних відвідувачів за місяць, що вдвічі перевищує показники грудня. Для порівняння, за даними Sensor Tower, TikTok знадобилося приблизно дев’ять місяців після запуску, щоб охопити 100 мільйонів користувачів.

Розробники ChatGPT тепер створюють інструмент для визначення текстів, написаних штучним інтелектом. Також користувачі зможуть налаштувати під себе поведінку штучного інтелекту ChatGPT.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі