OpenAI випустила мобільну версію ChatGPT для iOS, повідомили в компанії.

Програма синхронізуватиме історію чатів на різних пристроях, а також підтримуватиме функцію голосового введення.

Передплатники ChatGPT Plus отримають доступ до нової версії чату GPT-4.

Поки що застосунок доступний користувачам у США, але «найближчими тижнями» його планують запустити і в інших країнах.

Також в OpenAI анонсували появу мобільної версії для користувачів Android.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT запустила в листопаді 2022-го компанія OpenAI, яку заснували Ілон Маск і Сем Альтман. Чат-бот уміє створювати тексти, перекладати, вести діалоги, писати вірші й жартувати. Доступність інструменту викликала дискусії щодо академічної доброчесності й дезінформації.

В Україні штучний інтелект став доступним у лютому 2023 року. Маркетплейс «Алло» інтегрував ChatGPT у свій застосунок. Щоб скористатися ним, не потрібно проходити реєстрацію ані в застосунку, ані в ChatGPT.

У березні 2023-го компанія OpenAI випустила нову «більш потужну» версію штучного інтелекту ChatGPT. Водночас оновлений ШІ все ще не надійний, він викривляє факти й допускає помилки в судженнях, зазначали в OpenAI.


У березні 2023-го відкритий лист із закликом призупинити розвиток систем ШІ підписали Ілон Маск і співзасновник Apple. Автори листа закликають усі лабораторії, що розробляють програми ШІ, потужніші за ChatGPT-4, призупинити роботу щонайменше на пів року. Пауза потрібна, щоб розробити й упровадити протоколи безпеки для програм штучного інтелекту.

Після цього розробники ChatGPT заявили, що підвищують рівень безпеки чат-бота. Ми розповідали, як саме.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі