Glovo впроваджує нову програму соціальних стандартів для кур’єрів, повідомили в пресслужбі компанії. Вона передбачає справедливий дохід і вищий рівень захищеності для всіх, хто доставляє за допомогою платформи, кажуть у Glovo.

Зокрема, кур’єри матимуть додаткові бонуси за певну кількість здійснених доставлень, що дасть їм змогу взяти паузу для відпочинку, відзначають у компанії.

Для визначення розміру оплати за годину залучатимуть незалежних експертів нідерландської науково-дослідницької організації WageIndicator.

«Активних» курʼєрів компанія забезпечить ширшим медичним страхуванням, зокрема, надасть доступ до телемедицини й інших бонусів для фізичного й ментального здоров’я.

Також найактивніші курʼєри зможуть отримати допомогу з нагоди народження дитини – 10 тисяч гривень на дитячі товари.

Крім того, Glovo надає вільний доступ до цифрової платформи G-learning для всіх зареєстрованих кур’єрів, де вони можуть пройти 20 онлайн-курсів із маркетингу, ІТ, управління бізнесом й інших галузей.

Компанія також започатковує регулярні фокус-групи для отримання зворотного звʼязку від курʼєрів щодо їхнього досвіду роботи. Курʼєри матимуть можливість поскаржитися на дискримінацію й подати апеляцію в разі несправедливого блокування.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У Києві Glovo збудує перший перехоплювальний велопаркінг біля станції метро «Почайна». Там можна буде залишати велосипеди на цілий день під охороною. У проєкт інвестували пʼять мільйонів гривень.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі