Попит на павербенки серед українців зріс упʼятеро з 6 жовтня, а на свічки – учетверо, розповіли в Rozetka, цитує Liga.net.

Через великий попит рейтинг найпопулярніших моделей цих товарів змінюється ледь не щодня.

«Люди активно моніторять наявні моделі й розкуповують те, що є в асортименті», – кажуть в Rozetka.

Крім того, зріс попит і на низку інших товарів: генератори (майже вчетверо, ліхтарі (більш ніж утричі), а також газові балони (майже втричі).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Під час ракетної атаки 10 жовтня росіяни уразили енергетичну інфраструктуру України. Під приціл потрапили енергообʼєкти від Львова до Запоріжжя, Київщини, Хмельниччини, Дніпра та Вінниці, Франківщини, Сумщини, Харківщини, Житомирщини, Кіровоградщини, увесь південь. За два дні масованих обстрілів Росія вразила 30% енергетичної інфраструктури України.

Через руйнування інфраструктури оператори вимушено обмежують постачання електроенергії в низці регіонів, як-от: у Києві й Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Харківській і Сумській областях.


У Києві погодинні відключення електроенергії запровадили 10 жовтня. Ми розповідали, де дивитися графіки відключень.

Ексдиректорка з комунікацій ДТЕК Ірина Мілютіна пояснила, чому застосовують «віялові» відключення, що буде, якщо цього не робити, і чи обов’язково обмежувати постачання споживачам у Києві.

Також ми пояснювали, як діяти в разі відключення електроенергії та що варто придбати додому заздалегідь для таких випадків.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі