Стримінговий сервіс Spotify офіційно запустив функцію прослуховування подкастів в Україні.

Наразі деякі функції можуть не працювати, зокрема, є проблеми з доступом до подкастів у десктопній версії Spotify. Попри це, мобільна версія Spotify Podcasts працює без перебоїв.

У застосунку вже доступні всі 20 подкастів «Простими словами» про війну, зокрема й останній епізод серії «Як зміст допомагає бути живим?».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Сервіс для прослуховування музики Spotify з’явився в українському App Store у 2020-му. У липні 2021-го Spotify додав функцію відстежування нової музики й подкастів. В Україні поки що не доступні подкасти Spotify.

Наприкінці січня 2022-го у Spotify повідомили, що почнуть маркувати подкасти, де згадується COVID-19. Також компанія планує створити окремий ресурс COVID-19 Hub: там будуть розміщені «актуальні й перевірені факти щодо коронавірусу» від учених, академіків і представників сфери охорони здоровʼя з різних країн світу.

У липні 2022 року Spotify почав тестувати новий інструмент, за допомогою якого можна буде записувати, редагувати й публікувати подкасти безпосередньо в застосунку.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі