Spotify тестує новий інструмент, за допомогою якого можна буде записувати, редагувати та публікувати подкасти безпосередньо в застосунку, пише TechCrunch. Для цього не потрібно буде застосовувати додаткові програми чи обладнання.

Нову функцію вже презентували в Новій Зеландії. Працюватиме вона так: на нижній панелі головного екрана в застосунку з’явиться кнопка «+», яка пропонуватиме записати подкаст або створити плейліст.

Якщо обрати опцію «Записати подкаст», з’явиться екран для роботи з кнопкою для старту. Можна буде записувати аудіо за один дубль або з перервами: є можливість поставити запис на паузу.

Після запису можна буде відредагувати подкаст, додати фонову музику, назву й опис епізоду.

TechCrunch звернулися до Spotify за коментарем щодо того, як скоро функція буде доступна в інших країнах, окрім Нової Зеландії, і чи можна буде отримати доступ до аналітики подкасту. Поки що відповіді не надійшли.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Сервіс для прослуховування музики Spotify з’явився в українському App Store у 2020-му. У липні 2021-го Spotify додав функцію відстежування нової музики та подкастів. В Україні поки що не доступні подкасти Spotify.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі