«Той момент, коли всередині повний хаос із почуттів і думок і не розумієш, що з тобою відбувається».

The Village Україна та zmist++forma запускають передзамовлення на футболки «Простими словами» про емоційний інтелект. Вони створені на основі однойменного подкасту, який популяризує тему ментального здоров’я.

Футболка «Простими словами»

100% бавовна, оверсайз, унісекс

810 грн (-10%)

Передзамовити

Аліна Романченко

авторка проєкту zmist++forma

Людина – це робочий стіл, а всі файли, теки, спосіб і місце їхнього розташування – це емоції та відчуття, які людина так ретельно зберігає та приховує, розклавши за теками.

Так само як ми сідаємо за впорядкування всіх файлів на робочому столі ноуту після довгого періоду безладу та засмічення, людина, яка прагне розібратись у собі, починає із впорядкування емоцій і відчуттів, що створили один заплутаний клубок.

І про цей частковий безлад, частковий порядок в емоціях і відчуттях кожного ми прагнемо розповісти на «тішортці» – робочому столі нашої щоденної необхідності.

Є на «робочому столі» тека, у якій ховається вся правда про нас, і написана ця правда простими словами.

Попереду на бавовні розташована тека під назвою «Простими словами», відкрити та переглянути яку можна, перегорнувши тішортку назад.

Ззаду на тканині теки «ревнощі», «щастя», «прощання» – впорядковані, ніби власник тішортки систематизував ці відчуття в собі, знайшов їм місце. «Злість», «нудьга», «безсилля» та «закоханість» розкидані на тканині – не всі емоції легко привести до ладу, але на все свій час.

Як тішортка – річ буденна, щоденний екран, який транслює наші думки, стан і почуття, так і теки на робочому столі – щоденний спектр емоцій, що змінюються, видаляються, створюються, перейменовуються та зберігають секрети.

Футболка «Простими словами»

100% бавовна, оверсайз, унісекс

810 грн (-10%)

Передзамовити

Андрій Баштовий

головний редактор The Village Україна

Одяг – це наш спосіб сказати, ким ми є та що нас хвилює найбільше. Так можемо кричати, кидати виклики чи просити про підтримку. Перша колаба подкасту простими словами дозволить вам розпізнати своїх людей.

Футболки також можна отримати як бонус, якщо стати патроном подкасту «Простими словами» на Patreon зі щомісячним платежем у розмірі 50$.

Підтримай подкаст
«Простими словами» на Patreon

Матеріал підготовлено за підтримки

zmist++forma і The Village Україна