Кав’ярня «Розумна кава» починає роботу в тимчасовому форматі в незалежному арт-просторі Set на Ярославовому Валу. Працюватиме заклад від засновників бару Malevich з 25 травня по 10 липня.

«На період першої виставки у нас будет працювати поп-ап кав’ярня від «Розумної кави», – розповідають в Set у коментарі The Village Україна. 

«Так, ми домовились спробувати разом попрацювати. Можливо, з цього вийде плідна і довготривала співпраця, – коментує The Village Україна співзасновник «Розумної кави» Андрій Пелюховський. – Чому Set? Тому що нам в першу чергу цікаві колаборації, які мають стосунок до культури та науки. Намагаємось, щоб слово «Розумна» в назві нашого бренду відповідало своєму змісту».

Таким чином «Розумна кава» повертається на Ярвал – до лютого в подвір’ї поряд із Будинком актора працював бар Malevich від засновників кав’ярні, де, крім українського вина, пропонували й каву.

Malevich відкрили на новій локації на Рейтарській у квітні. Утім, у новому закладі відмовилися від кави, натомість зосередились на вині. 

З кавової карти:

Еспресо – 30 грн

Капучино – 40 грн

Лате – 45 грн

Колд-брю – 30 грн

 Відкриття Set відбудеться 24 травня – у межах програми фестивалю сучасного мистецтва Kyiv Art Week. Детальніше про простір ми розповідали окремо

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

коли

25 травня – 10 липня

ДЕ

вулиця Ярославів Вал, 14-А


Фото та обкладинка: Наті Авдєєва для The Village Україна