Ресторан одеської кухні та пивбар «Любчик» відкриють на місці іншого закладу Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова «Бессарабія». Останній день роботи «Бессарабії» – 8 жовтня. Новий ресторан запрацює 9 жовтня.

«На Бессарабці – у місці, куди з давніх-давен привозили найсвіжіші продукти з півдня України, ми відкриваємо «Любчик» – одеський, затишний, гостинний», – додають у закладі.

 Бессарабська кухня виявилася занадто «нішевою», не до кінця зрозумілою гостям. За час роботи «Бессарабії» ми кілька разів робили переформатування меню. Та все ж зійшлися на думці, що фановий одеський родинний формат буде більш доречним на цій локації. Як і раніше, ми будемо подавати найкращий локальний сіфуд (від мідій і рапанів до камбали), однак додамо традиційно одеські страви: цацу, цимес, смажені ципи тощо.

марія банько, pr-директорка «сім’ї ресторанів дмитра борисова»

У нового «Любчика» таке саме меню, як у першого закладу, розташованого на Воздвиженці. Зокрема, це чебуреки (49 грн) і цаца (49 грн). Серед нових страв, розроблених Борисовим і бренд-шефом мережі Віталієм Іванютою, вінегрет з малосольною тюлькою (79 грн), олів’є з рапанами (98 грн), люля-кебаб (149 грн) і свинячі реберця з печеними яблуками (169 грн).

Також пропонують свіжі морепродукти: раки (358 грн за 500 г), рапани (168 грн за 200 г) і мідії (98 грн за 500 г). Риба в асортименті – смажені бички (128 грн за 200 г), барабуля (99 грн за 100 г) і запечена скумбрія (118 грн за 1 шт).

До риби пропонують фірмове пиво «Любчик» (39 грн за 500 мл) та вина, включно з пропозиціями від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова».

На честь відкриття у «Любчику» влаштують «великий одеський сабантуй»: устриці, мідії, шашлики продаватимуть без обмежень – за 128 гривень.

 Ресторан «Бессарабія» розпочав роботу навесні 2017 року. Особливістю закладу була кухня бессарабського регіону.

 The Village Україна включив заклад до десятки найкращих відкриттів року.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

09:00-23:00

Де

Бессарабська площа, 7

телефон

098 356 86 86

Фото та обкладинка: Сім'я ресторанів Дмитра Борисова