Діма Борисов продає франшизи Chicken Kyiv i Mushlya Bar

Сім’я ресторанів Дмитра Борисова відкрила консалтингову компанію Borysov Consulting. «Компанія надає максимально широкий спектр послуг: від аналізу ринку, розробки концепції і маркетингової стратегії до безпосередньо будівництва, створення меню, підбору персоналу тощо», – кажуть представники Борисова. Послугами Borysov Consulting уже скористалися ресторатори з Києва, Харкова, Львова, Дніпра та Запоріжжя.

Окрім того, компанія розпочала продаж франшиз ресторанів, які вже успішно працюють чи мають згодом відкритися. Зокрема, це Bar Mushlya, Crab’s Burger, Churrasco, «Шашлики, вино та друзі», «Еники-Вареники», «Ватра», а також Chicken Kyiv.

Cafe Select у Новопечерських Липках шукає нового власника

Де: вулиця Драгомирова, 12

Коли: 08:00-20:00

Facebook

Власники Cafe Select шукають покупця комбінованого формату кав’ярні, квіткової крамниці і шоуруму. «Ми ухвалили це рішення через брак ресурсу і рук. Можливо, комусь цікавий цей проект, його придбають і будуть далі розвивати. Своєю чергою, ми зосередилися на проекті Cafe Select Eatery», – коментує співвласник Дмитро Журавель. Утім, наразі заклад на вулиці Драгомирова продовжує роботу в звичайному режимі.

Нові страви індійської, індонезійської і гонконзької кухні у Podil East India Company

Де: вулиця Межигірська, 9

Коли: 12:00-02:00

Facebook

М’який суп із вонтонами (120 грн) і запечена підчеревина у традиційному кисло-солодкому маринаді (120 грн) доповнять гонконзьке меню бару Podil East India Company. До індійських страв додадуть маринований панір із солодким перцем у соусі тіка (80 грн), а до індонезійських – мітболи з яловичини та баранини з рисовою локшиною (120 грн). Усі ці страви будуть доступні в закладі з понеділка, 19 березня. Уже зараз у барі на Подолі можна скуштувати позиції з оновленого коктейльного меню – на чаї саусеп і сиропі пандана, а також колд-брю зі згущеним молоком і кокосовими вершками.

У «РибаLove» нове меню обідів

Де: вулиця Воздвиженська, 21-23

Коли: 11:00-23:00 (час дії обіду: 12:00-15:00)

Facebook

Два нові види обідів у рибному ресторані Діми Борисова на Воздвиженці з делікатесною рибою та морепродуктами. Традиційний обід (128 грн) може включати бургер-альбінос із лососем, юшку з тріски та морс або ж равіолі з тигровими креветками, бульйон із кнелями з морепродуктів і лимонад. Серед обідів за 188 грн такі сети: карпачо з лосося з яблучним конфі, судак по-середземноморськи у вині та морс або ціла печена риба дорадо з овочами та рибний суп-гуляш.

В’єтнамський ресторан Tin Tin запустив доставку

Де: вулиця Липинського, 15

Коли: 12:00-23:00

Facebook

Ресторан із в’єтнамською кухнею на велотреку розпочав співпрацю з сервісом «Екіпаж», а орієнтовно з наступного тижня почне виконувати замовлення із сервісу eda.ua. Доставляють замовлення в екологічній упаковці з крохмалю.

Події


Кулінарна школа азійської кухні від керівників Tin Tin i Slurp

Перша в Україні кулінарна школа азійської кухн Culinary School Asia оголосила набір. Відповідають за неї фахівці, відповідальні за бар Loggerhead i ресторан в’єтнамської кухні Tin Tin. Серед лекторів – шеф-кухар Tin Tin Ілля Сьомін, Євген Мензелевський (Slurp) та Ігор Крамаренко (MANU). Навчання у школі розпочнуть 14 квітня.

Дегустація кави від найкращих бариста України

Де: Yellow Place, Good Wine, вулиця Мечникова, 9

Коли: субота, 17 березня, 12:00-16:00

Facebook

Дегустація свіжої поставки кави з берлінського закладу The Barn – за участю чемпіона світу з приготування кави у джезві Слави Бабича, триразової чемпіонки України Наталки Остапюк, головного обсмажника Foundation Артема Врадія, шеф-бариста One Love Coffee Івана Пеньори і шеф-бариста «Фунту кави» Анастасії Миколюк. Кожен із бариста обрав окремий спосіб приготування кави – від турки до «клевера».

«Ми хочемо показати, що кава – це не лише еспресо. Вона не обов’язково повинна бути гіркою, вона може бути різною – солодкою, кислотною чи легкою, як вино. І цим заходом ми хочемо показати, скільки є можливостей для розкриття цього смаку», – коментує шеф-бариста Yellow Place Павло Полторакін.

Весняне меню і поп-ап у Hum:Hum

Де: Hum:Hum, вулиця Межигірська, 13/34

Коли: неділя, 18 березня, 11:00-23:00

Facebook

Презентація весняного меню та поп-ап магазину одягу Zag Store у хумусії Hum:Hum. Окрім лімітованих колекцій одягу (Supreme, Bape, Champion, Magenta, Rains, Ditch, Hard, Unistreet), обіцяють «кілограми хумусу» і «літри вина».

Фото:  обкладинка - Toa Heftiba / Unsplash; 1 – Borysov Consulting, 2 – Cafe Select, 3 – Діана Андруник для The Village Україна, 4 – РибаLove, 5 – Володимир Шуваєв для The Village Україна, 6 – Culinary School Asia, 7 – Yellow Place, 8 – Hum:Hum