Літні обрядові й ліричні пісні в Broen, попап в Кashtan Wine, презентації про веганство й екотренди від «Екодія», а також вечірка Oxygen у Keller: зібрали події на 18–20 серпня в Києві. 

Vertuha: Ukrainian Edition у Closer

   

Цієї неділі Vertuha збирає артистів із живими виступами й диджеїв, які перенесуть слухача в екскурс від фанку 1960-х із золотої колекції платівок до сучасного фанку й електроніки, що розкриють усю глибину й різноманіття українського звучання. Диджей-сети зіграють Pobo (Maurin b2b Zhylyaev), Seba Korecky, Macka, Vidrada, Prince Tarik I, Daniel Okaro & Vladislava Melis і Chocollab. Зібрані кошти з події підуть на потреби благодійної організації «Цвіт».

   

КОЛИ: неділя, 20 серпня, 17:00

ДЕ: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Квитки: від 500 гривень 

Подія 

 

Попап у «Каштан Wine»

   

У винному барі «Каштан Wine» пройде попап від шеф-кухаря Микити Нєкіша.
Він готуватиме спеціальне меню: фруктово-сирну нарізку й птітім на томатно-рибному бульйоні з кукурудзою, з томатами з бабусиної грядки, тунцем, абрикосами й томатним песто. У додаток до авторських страв – натуральне вино. 

   

КОЛИ: неділя, 20 серпня, 14:00

ДЕ: Kashtan Wine, вулиця Рейтарська, 9-Б

 

Літні пісні в Broen

   

Цієї неділі у дворику Broen фольклорний гурт «Щебіт» виконуватиме пісні літнього циклу – русальні, купальські, петрівки та жниварські. «У вас буде можливість почути, як звучало літо наших пращурів», – кажуть організатори.
Вхід на подію за донат на збір для потреб батальйону «Чорноморська Січ».

   

КОЛИ: неділя, 20 серпня

ДЕ: Broen, вулиця Велика Житомирська, 20

 

Сольний концерт Jamala в артпросторі
Uyava на ВДНГ

   

Українська співачка кримськотатарського походження й переможниця «Євробачення» Jamala поєднує в новій програмі соул, джаз, електроніку й поп. Цієї неділі вона виступить в артпросторі Uyava, що на ВДНГ. Частину коштів з концерту  спрямують на допомогу ЗСУ.

   

КОЛИ: неділя, 20 серпня, 18:30

ДЕ: Uyava, проспект Глушкова, 1

Квитки: 600 гривень 

Подія

 

Арттерапія «Пошук своєї сили» в Avangarden

   

На арттерапії ви будете шукати сили й ресурс у самих собі, а точніше – у власному імені. «Техніка спрямована на пошук й активізацію ресурсів, краще розуміння себе, профілактику емоційного вигоряння і встановлення міцнішого контакту із собою. Ви знайдете підтримку всередині себе й обов’язково отримаєте її від інших учасників групи», – кажуть організатори заходу в галереї й винному барі Avangarden.

   

КОЛИ: субота, 19 серпня, 10:00

ДЕ: Avangarden, вулиця Січових Стрільців, 23-А

Квитки: 700 гривень 

Подія

 

«Хвилі Курені»

   

Kureni організовують триденний івент «Хвилі Курені». У п’ятницю зіграють Sasha Trey, Orbit & Shtenge і львівський гість Kadillllove. У суботу виступлять литовський артист Noissier, Joel із Лос-Анджелеса й локальні артисти і продюсери Dmit Kitz й Moojev. У неділю гурт Green Grey зіграє україномовні треки. Разом із ними свої сети відіграють Dizzy, Pan4ez, Jeremy Star та Alex P.

   

КОЛИ: 18–20 серпня, 16:00–22:00

ДЕ: Kureni, Паркова дорога, 4

 

Благодійний маркет від «Спілки»

   

У серпні «Спілці» виповнюється рік. До цієї дати організатори влаштовують два дні благодійного маркету в барі Sloi на Великій Житомирській. Кошти з івенту передадуть у «Фонд Маша» Марії Єфросініної, щоб допомогти жінкам і дітям, які постраждали через війну з РФ. У перший день на літній терасі зіграють Maxym Komandyr, Supersholokh та Acidvious. У неділю – диджей-сети Cypher Sasha, Velichev Jenya, Volkovainna й Kuzminova Vika.

   

КОЛИ: 19–20 серпня 

ДЕ: Sloi Bar, вулиця Велика Житомирська, 26

 

Презентації про веганство й екотренди від «Екодія»

   

Волонтерки «Екодії» Тетяна Степурко й Катерина Волосевич розкажуть про веганство. А комунікаційниця Дар’я Лазарева проведе вікторину «Крінж чи еко», під час якої відвідувачі зможуть перевірити, наскільки вони орієнтуються в екотрендах.

   

КОЛИ: субота, 19 серпня, 16:00

ДЕ: Urban Space 500, вулиця Бориса Грінченка, 9

 

Кікерний турнір у Squat 17b

   

Цієї суботи бар «Сквот» організовує перший відкритий чемпіонат із настільного футболу. Приводьте свою команду або знаходьте на місці й вигравайте призи. Усі донати з події передадуть бригаді ТРО на купівлю авто на Донецькому напрямку. 

   

КОЛИ: субота, 19 серпня, 15:00–20:00 

ДЕ: Squat 17b, вулиця Терещенківська, 17-Б

 

Виступ Go_A в артпросторі Uyava

   

Електро-фольк-гуртGo_A, призер «Євробачення», влаштовує великий сольний концерт і «запалить бурхливими електронними ритмами» в артпросторі Uyava.

   

КОЛИ: п’ятниця, 18 серпня, 18:30

ДЕ: Uyava, проспект Глушкова, 1

Квитки: від 600 гривень 

Подія

 

Вечірка від Oxygen у Keller

   

Цієї суботи об’єднання Oxygen організовує нову електронну вечірку в клубі Keller. На вас чекає безпечний простір, що подарує можливість кожному самовиразитись і насолодития різноманітною електронною музикою. У лайнапі – Pledov, Serge Jazzmate, Zagorui, Anka, Pan Feofan й інші.

   

КОЛИ: субота, 19 серпня 

ДЕ: Keller, вулиця Кирилівська, 71

Квитки: від 450 гривень 

Подія

 

Концерт «Ницо Потворно» на терасі D12

   

Український репер «Ницо Потворно» влаштовує сольний концерт на терасі D12. Цієї неділі буде можливість насолодитися фірмовим вальяжним сторителінгом музиканта й почути улюблені старі й нові пісні», кажуть організатори.

   

КОЛИ: неділя, 20 серпня, 18:00

ДЕ: D12, вулиця Десятинна, 12

Квитки: від 450 гривень 

Подія

 

Metal Injection

   

Metal Injection запрошує на вечірку в клубі Otel’ усіх, хто любить метал і саунд.
У лайнапі – Fleshgore, Statist, Vyr, Domovyna, Gorgonopsian, YCH і Private Pyle.

   

КОЛИ: неділя, 20 серпня

ДЕ: Otel’, вулиця Нижньоюрківська, 31