Український онлайн-кінотеатр Takflix запустив краудфандингову кампанію для виробництва історичної комедії «70 000 років тому». Це новий фільм режисера Едуарда Нечмоглода, що раніше зняв мок'юментарі «Капітан Бровари».

Зйомки відбудуться наприкінці серпня у Києві. Творці фільму пропонують стати нанопродюсером стрічки, зробивши благодійний внесок. За внесок у розмірі 4000 гривень можна буде відвідати зйомки, поспілкуватися з командою, а також отримати мерч із реквізиту, згадку в титрах і запрошення на допрем'єрний показ.

«70 000 років тому» – комедійна історія про Хлюпика, який живе серед зграї. «Спільнота очікує, поки хлопець врешті-решт стане нормальним мисливцем, але його душа тяжіє до музики», – ідеться в описі стрічки.

«Я вирішив занурити головного героя у часи, коли треба або полювати, або вмерти. Мені здається, саме такі екстремальні умови можуть контрастувати з ідеєю, що мистецтво є важливим для людей. У нашому сучасному контексті є велика вірогідність, що коли творити мистецтво стане «на часі», буде запізно», – коментує режисер Едуард Нечмоглод.

У фільмі зіграють Георгій Поволоцький («Капітан Бровари», «Носоріг»), Роланд Мішко («Капітан Бровари», «Мої думки тихі»), Руслан Мірошниченко («ГКЧП»).

Створення фільму можна підтримати за цим посиланням. У призначенні платежу потрібно вказувати «Нанопродюсер/Nanoproducer». Скриншоти про оплату команда онлайн-кінотеатру просить надсилати в особисті повідомлення в соцмережах Facebook та Instagram або на пошту [email protected].

   

Takflix займається продюсуванням стрічки «70 000 років тому» в межах власного кіновиробництва Takflix Original. Раніше цього року команда Takflix Original презентувала фільми «Це побачення» Надії Парфан та «Голубівники Києва» Михайла Волкова.