Співачка Jamala виступить із благодійним концертом просто неба в артпросторі Uyava на ВДНГ.

Фото: Fedorak

Концерт відбудеться 20 серпня. Jamala обіцяє заспівати улюблені пісні аудиторії: «1944», «Крила», «Очима», «Заплуталась». Частину прибутку передадуть на ЗСУ.

«Я дуже люблю літо, і мені було б дуже сумно провести його без вас. Бо я дійсно обожнюю ці літні справжні концерти просто неба. І в нас є така можливість встигнути зібратися й провести це літо разом», коментує співачка.

Партнер концерту – організація Support Azov. Над артпростором Uyava працює команда, яка також долучалася до Aplay, White Nights Festival, Comic Con Ukraine, «Вулична Їжа», ЮБК Beach, «Курені», Atlas Weekend.

Квитки на концерт можна придбати за посиланням. Вони коштують 400 гривень.

У разі повітряної тривоги можна буде знайти два укриття на території ВДНГ чи на станції метро «Виставковий центр».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Артпростір Uyava відкрили на ВДНГ в середині червня. На локації влаштовуватимуть виступи українських й іноземних артистів, стендап-коміків, а також виставки, кінопокази й майстер-класи. Також є спортивна зона, фудкорти й бари від Beefeater і Vino Vino.


5 травня Jamala презентувала альбом Qirim, над яким працювала понад три роки. Вона відіграла великий концерт із симфонічним оркестром поміж повітряних тривог у Києві й тієї ж ночі виїхала в Ліверпуль, де 11 травня відбулася світова прем’єра альбому.

Редакція The Village Україна поговорила зі співачкою і її чоловіком і менеджером Бекіром Сулеймановим про чотири секунди, які має артист на сцені, щоб розповісти про ситуацію в Україні іноземній аудиторії, заборону виїзду чоловіків-артистів за кордон і Крим.


Новий мініальбом «Поклик» презентувала українська співачка Jamala в листопаді 2022 року. Перша презентація в Києві відбулася 5 листопада в Музеї Ханенків, який 10 жовтня постраждав від масованої ракетної атаки РФ на Україну. Дивіться фоторепортаж.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі