Новий мініальбом «Поклик» презентувала українська співачка Jamala. Перша презентація в Києві відбулася 5 листопада в Музеї Ханенків, який 10 жовтня постраждав від масованої ракетної атаки РФ на Україну.

«Київ – моє місце сили з неймовірними людьми. Тут справді живуть покликані боротися, любити й творити. Таким камерним концертом у невеличкому приміщенні ми разом зробили велику справу – зібрали гроші на зброю для тих, хто сьогодні боронить наші життя й культуру», – коментує The Village Україна Jamala.

Концерт став першою публічною подією в музеї на вулиці Терещенківський після ракетного удару по парку Шевченка неподалік, а завдяки презентації зібрали понад 200 тисяч гривень на потреби Збройних сил України. «Кожен із квитків став 100% донейтом 57-й бригаді, яка зараз захищає Україну під Херсоном. Також у межах ініціативи запустили благодійну банку, яка приймає внески досі», – розповідають організатори. Додають, що запис виступу скоро стане доступним на платформі Megogo, а 13 листопада Jamalа виступить з альбомом «Поклик» у Варшаві.

Редакція The Village Україна як медіапартнер концерту показує фоторепортаж із виступу Jamala.

Фото: Юлія Кост, Ілля Колотій

Цей матеріал ми підготували за підтримки наших читачів