На території ВДНГ почав працювати артпростір Uyava з концертами, ярмарком і кінотеатром просто неба, повідомила команда проєкту.

На локації влаштовуватимуть виступи українських й іноземних артистів, стендап-коміків, а також виставки, кінопокази й майстер-класи. Також є спортивна зона, фудкорти й бари від Beefeater і Vino Vino.

У просторі займатимуться популяризацією української культури й збиратимуть кошти на потреби військових, медиків і дітей, організовуючи благодійні заходи, розповідають у команді.

Для виступів облаштували дві сцени. У кінотеатрі просто неба транслюватимуть українське й зарубіжне кіно.

Також на території є зона для відпочинку з гамаками й пуфами. На спортивній локації можна пограти в настільний теніс, футбол або більярд.

Двічі на місяць будуть дискусії на теми, що стосуються розвитку України й соціально-культурних аспектів.

Також регулярно влаштовуватимуть ярмарки з речами від українських виробників: прикрасами, одягом, аксесуарами й декором.

Над простором працює мультикоманда, що раніше долучалася до проєктів, як-от: Comic Con Ukraine, White Nights, «Вулична Їжа», Hedonism Festival, «Курені» й Atlas Weekend.

На літо вже анонсували концерти Latexfauna (23 червня), Kurs Valut (24 червня), а також Стаса Корольова, Blooms Corda й Sheetel. Невдовзі мають представити й інших артистів, диджеїв й «іменитих іноземних хедлайнерів».


коли

16:00–22:00 (з понеділка по пʼятницю)

14:00–22:00 (субота, неділя)

Де

проспект Академіка Глушкова, 1


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


На ВДНГ стартував новий літній сезон. Роботу почали понад 20 локацій. Упродовж літа для відвідувачів будуть відкриті «Урбан-парк», оранжерея «Музей науки», простір «Нескорена нація» й інші локації.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі