Другу конференцію Nenachasi про бізнес під час війни проведуть 3–4 червня в Києві.

UPD. Захід перенесли на 1–2 липня. Серед спікерів будуть бренд-лідер Fedoriv Agency і генеральний продюсер United24 Media Валентин Панюта, керівниця напряму соціальної відповідальності в MacPaw Анна Манухіна, генеральна директорка Glovo Марина Павнюк, співзасновник Mad Bars House Олексій Польовий, співзасновник платформи Work.ua Артур Міхно та директорка Superhumans Center Ольга Руднєва.

Організатори описують захід як «відверту розмову ком’юніті активних бізнесів» про новий підхід до ведення справ в умовах повномасштабного вторгення РФ.

Запрошуть власників малого й середнього бізнесу, управлінців, підрядників і шукачів колаборацій, а також людей, які планують відкрити свою справу.

Учасники зможуть взяти участь у нетворкінгу. Також на заході буде фудкорт і концертна програма. 

Подію проведуть на території комплексу M82, де раніше працював завод Tetra Pak. Квитки можна придбати за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Перший івент Nenachasi за участі фонду «Київ Волонтерський» відбувся в Києві влітку 2022 року. Ми запитували в спікерів конференції (Слави Балбека, Анни Завертайло, Лейли Туваклієвої, Вадима Іщенко й інших), як розвивати бізнес під час війни й не збожеволіти.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі