Художник Олексій Кондаков проведе благодійну виставку робіт «Блакитна серія», які присвячені Азовському узбережжю.

Мета – зібрати з продажу робіт 100 000 гривень і передати їх на Бахмутський напрямок. На них придбають два дрони Mavic для третього батальйону 101 бригади Генштабу.

На виставці представлять шість картин в обмеженому тиражі. Кожну з робіт можна буде придбати за QR-кодом. Ціна кожної роботи становитиме 120 євро.

«Раніше ми щоліта всією родиною відпочивали на Білосарайській Косі. Для мене це була одна з небагатьох можливостей побувати ближче до місця народження й дитинства. На жаль, з 2014 року я не мав змоги побувати в Донецьку. Ці роботи – невелике надбання і спогади, що мені лишилося», – розповідає художник.

Виставку відкриють о 19:30 29 квітня в Golda Music Bistro на вулиці Шота Руставелі, 12. На вернісажі Кондаков відіграє диджей-сет, де буде «сонячний хауз з усього світу».

Ця виставка – перша в циклі благодійних заходів, які пройдуть у барі. Наступною відкриють виставку робіт ілюстратора Сергія Майдукова.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Олексій Кондаков переносить героїв класичних картин у побутові ситуації з буденного життя в метро, маршрутки й на ринки. Художник також представлений у «Модулі тимчасовості», що на Контрактовій площі. Простір працюватиме до 14 травня.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі