Ярмарок Spilka Charity Market на підтримку дітей, які втратили батьків через війну, проведуть у Києві 23 квітня.

Це ініціатива команди ГО "Gen.Ukrainian" – організації, яка займається психологічною реабілітацією дітей, котрі стали сиротами через напад РФ на Україну. Постраждалі діти стали свідками воєнних злочинів проти своїх рідних.

Частину прибутку з благодійного маркету передадуть на оплату курсів психотерапевтичних консультацій для дітей.

Коли, де і що там буде

Благодійний маркет відбудеться з 12:00 до 19:00 в барі Sloi на Великій Житомирській, 26.

Відвідувачі зможуть придбати речі від українських брендів, вінтажний одяг й аксесуари, декор для дому, свічки й ресайкл-речі.

На івенті також організують тату-фестиваль, квітковий і фуд-корнер. Крім того, можна буде зробити зачіску від майстрів перукарні Sprut. За бар відповідатимуть київські бармени Кос Бородін і Саша Лунаход.

Упродовж маркету будуть грати диджеї. Після 20:00 у барі відбудеться благодійна вечірка з входом за донейт.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Редакція The Village Україна говорила з психологинею, яка курує реабілітаційний проєкт Gen.Camp, що допомагає дітям, які стали свідками воєнних злочинів, пережити травму.

17 квітня почав роботу реабілілітаційний табір Gen.Camp у Карпатах. Загалом на 2023 рік запланували п’ять-шість змін табору. Ми розповідали, як подати заявку.


Благодійний фестиваль «Веган Вікенд» у «Хвильовому», квітневий Fusion у Closer, український кежуал-маркет на «Всі.Свої» – ці й інші події в Києві на вихідні 21–23 квітня.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі