Universal Pictures показали трейлер нового фільму режисера Веса Андерсона, який має назву «Місто астероїдів».

Це романтична трагікомедія, дія якої відбуватиметься у вигаданому містечку десь у пустелях США середини 50-х років. Сюжет розгортається довкола юнацької наукової конференції для «дослідників космосу й космічних курсантів», яка відзначає вигадане свято «День астероїда». Зокрема, учасникам вдається знайти прибульців.

«Місто астероїдів» вийде в обмежений прокат у США 16 червня 2023-го, а світова премʼєра, найімовірніше, пройде на Каннському кінофестивалі, пише Variety.

У фільмі зіграють Марго Роббі, Том Генкс, Скарлет Йоганссон, Тільда Свінтон, Браян Кренстон, Едвард Нортон, Едрієн Броді, Лієв Шрайбер, Стів Карелл, Віллем Дефо й інші.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Вес Андерсон – це американський кінорежисер, автор стрічок «Готель «Гранд Будапешт», «Острів собак», «Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінґ Сан» і «Королівство повного місяця». Двічі номінований на премію «Оскар».

У 2023 році має вийти ще одна стрічка Веса Андерсона, яку режисер створює зі стримінгом Netflix. Це «Дивовижна історія Генрі Шугара», заснована на книжках письменника Роальда Дала.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі