Гурт Стаса Корольова відкриває «Віртуальну кавʼярню. Це метазаклад (YouTube-стрим) для спілкування й донейтів, який працює цілодобово й без вихідних.

На фоні грає новий трек Корольова «Кавʼярня», його вже можна прослухати на музичних стримінгових сервісах. На YouTube-стримі гратиме нескінченна версія пісні, так само нескінченно триватиме й збір донейтів, пояснюють творці «Віртуальної кавʼярні».

Відвідувачі можуть придбати віртуальну каву за 40 гривень або більше. Усі зібрані кошти йдуть волонтерам Павлу Бондаренку й Наї Новак, які закуповують для підрозділів ЗСУ дрони, тепловізори й інше обладнання.

У «Віртуальній кавʼярні» можна в режимі реального часу малювати на стінах метапростору. 

В описі до стриму також оновлюють афішу подій. Вечірку-відкриття проведуть 31 березня, о 21:21, а 3 квітня відбудеться розмова з саксофоністом Андрієм Бармалієм.

Крім того, гурт Стаса Корольова анонсував нові релізи – уже 13 травня в Києві пройде концерт «з унікальною програмою», квитки можна придбати тут.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Пісню «Кавʼярня» гурт Стаса Корольова написав у січні 2022 року. Це перехід від звучання дебютного альбому «О_х» до «другого сезону» творчості Стаса Корольова, пояснюють у гурті.

Інструментальну версію цього треку гурт виконував в листопаді 2022 року, на «Нескінченному концерті». Виступ тривав, доки гурт не зібрав понад мільйон гривень для фонду «Госпітальєри».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі