Вес Андресон стане режисером та сценаристом фільму за мотивами збірки оповідань Роальда Даля «Чудова історія Генрі Шугара». Фільм покажуть на Netflix, повідомляє IndieWire.

Головну роль у стрічці зіграє Бенедикт Камбербетч. Також у фільмі зніматимуться актори Бен Кінгслі («Шан-Чі та Легенда Десяти Кілець»), Рейф Файнс («Список Шиндлера») та Дев Пател («Мільйонер із нетрів»).

Збірка Роальда Даля «Чудова історія Генрі Шугара» видана 1977 року і складається із семи оповідань. Поки невідомо, Вес Андерсон приділить увагу кожному із оповідань, як у «Французькому віснику», або зосередиться на останньому, сьомому оповіданні, яке називається так, як і книга, пише IndieWire.

За сюжетом, 41-річний холостяк, який отримав великий спадок від батька, знаходить у бібліотеці друга зошит із історіями, які різко змінюють його життя.


Це вже вдруге, коли Вес Андерсон екранізує книгу Роальда Даля. «Незрівнянний містер Фокс» став першим мультфільм режисера (2009), який також був номінований на «Оскар» як кращий анімаційний фільм.

Також травні 2021 року видання Deadline повідомляло, що Warner Bros. покаже нову кіноадаптацію повісті Роальда Даля «Чарлі та шоколадна фабрика». Головну роль там гратиме Тімоті Шаламе. Фільм має вийти у 2023 році.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі