Подкаст The Village Україна «Простими словами» виходить з новим сезоном про стосунки та з новою ведучою. Прем’єра сезону відбулася на YouTube у відеоформаті.

Новий епізод «Простими словами»

письменник, співавтор подкасту «Простими словами»

Ми вирішили йти на YouTube, бо аудиторія давно запитувала, чи будемо ми там. Вирішили, якщо вже з новим сезоном експериментувати, то експериментувати на повну.

Важливо сказати, що це мобільний формат, 9 на 16, його зручно дивитися саме з мобільних пристроїв.Тобто ми розраховували саме на те, що аудиторія наша переважно споживає цей контент із соціальних мереж, на YouTube зокрема. Із цим форматом ми так само будемо в TikTok.

Ми хочемо донести тему психології й хороших стосунків до якомога ширшої аудиторії. Це наш фронт, на якому ми ведемо свій бій і свою війну.

Спеціальний епізод-знайомство подкасту вийшов також на платформах Apple PodcastsGoogle Podcasts, SoundCloud і Spotify. 


«Простими словами» – це проєкт The Village Україна про ментальне здоров’я. У шоу вже вийшло чотири сезони. Перший сезон присвячений емоційному інтелекту, другий – захисним механізмам психіки, третій – типам особистості, а четвертий сезон про війну.

Також за мотивами першого сезону вийшла книга «Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях». Передзамовити другу книгу «Простими словами. Як розібратися у своїй поведінці» можна за посиланням.

Підтримати розвиток подкасту можна тут.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Наприкінці вересня The Village Україна запустили новий сезон подкасту «Простими словами». Співведучою Марка Лівіна замість Іллі Полудьонного стала клінічна психологиня Софія Терлез. Новий сезон подкасту про стосунки й проблеми в приватному житті людей, які порушила війна.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі