Виходить новий сезон подкасту «Простими словами» про стосунки й з новою ведучою. 

Марк Лівін

письменник, співавтор подкасту «Простими словами»

Подкаст «Простими словами» має майже 3 000 000 прослуховувань, ми зробили сезони про емоції, способи адаптації, про типи особистості, а також сезон під час війни, у якому обговорили різні феномени й етапи переживання травми.

Ми також написали дві книги, одну з яких випустили під час війни, наклади яких рахуються десятками тисяч, і показали наш подкаст у кіно. У нас щедра на почуття й дуже тепла аудиторія, яка залишила нам більше 3000 оцінок із рейтингом 4,9 з 5.

Зараз момент, коли треба засвоїти все тепло й уроки цього, без перебільшення, захопливого досвіду.

Психотерапевта Іллю Полудьонного замінить клінічна психологиня Софія Терлез, яка вже багато років живе та працює в Бельгії. Вона приймає людей у Європі, має досвід парної терапії й роботи зі стосунками.

«Ми познайомилися під час спільного написання матеріалу про стосунки під час війни. Наше спілкування розвивалося логічно, тепло й, коли постало питання, що робити з подкастом далі, Софія була першою і єдиною кандидаткою, з якою ми обговорили цю можливість», – розповідає співавтор подкасту письменник Марк Лівін.

Новий сезон подкасту буде про стосунки й проблеми в приватному житті людей, які підняла війна. 

«Між нами» – Секс, Зрада, Довіра, Самотність, Діти, Депресія й інше важливе та хвилююче. Ми будемо помалу звикати одне до одного. Це буде той же формат – просто, щиро та з прийняттям», – підкреслює Марк Лівін.

Уже вийшов спеціальний епізод-знайомство з новою ведучою й новим сезоном. Слухати його можна на платформах Apple, Google, SoundCloud, Spotify.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Простими словами» – це проєкт The Village Україна про ментальне здоров’я. У шоу вже вийшло чотири сезони. Перший сезон присвячений емоційному інтелекту, другий – захисним механізмам психіки, третій – типам особистості, а четвертий сезон про війну.

Також за мотивами першого сезону вийшла книга «Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях». Передзамовити другу книгу «Простими словами. Як розібратися у своїй поведінці» можна за посиланням.


Підтримати розвиток подкасту можна тут.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі