The Village Україна разом із видавництвом «Наш Формат» відкрили передзамовлення книжки «Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях». Її автори – письменник Марк Лівін і психотерапевт Ілля Полудьонний.

«Тепер The Village – це ще й книги. Ми – «тепле медіа», нам важливо бути поруч із нашими читачами в тому форматі, який є найзручнішим для них.

За три роки роботи The Village я переконався, що відвідини психолога чи психотерапевта стали важливою частиною життя наших читачів. Це давно вже не те, чого ми соромимось. Це спосіб удосконалювати себе та вирішувати власні проблеми, замість того, щоб носити їх за собою», – Андрій Баштовий, головний редактор The Village Україна.

Про що ця книга?

Книга створена за мотивами однойменного подкасту The Village Україна «Простими словами». Але при цьому не повторює його зміст, а дає більше корисної та цікавої інформації. За структурою книга складається з 20 розділів, кожен з яких присвячений певній емоції – злості, образі, щастю, сорому, закоханості.

Крім того, у книжці є історії про те, як ці емоції інтегровані в наше життя, а також вправи, через які можна краще пропрацювати ту чи іншу емоцію.

«Ми разом з Іллею писали її пів року. Ставили перед собою завдання не повторити те, що говорили в подкастах, а дати більше цінної інформації. При цьому не втративши форму – зрозуміло та з гумором. Кожен розділ складається з трьох частин – теорія про емоцію, наприклад, що таке злість; далі йде тема великого міста, наприклад, як злість пов’язана з трафіком на дорогах; крім того, є наші з Іллею історії про знайомство з цим почуттям, а також практичні вправи.

Ми розуміємо, що українському читачеві потрібна підтримка у вигляді такої книги. Людям важко розуміти та говорити про свої почуття, тому, сподіваємося, «Простими словами» допоможе розібратися в тому, що саме ми відчуваємо», – Марк Лівін, співавтор книги.

Для кого вона?

«Ця книжка – саме те, що може зайти більшості українських читачів, які цікавляться психологією комунікацій у соціумі. Не всі здатні подолати праці Фрейда чи Юнга, зробити адекватні висновки й поготів, а «Простими словами» пояснює основні думки психоаналітиків у доступній і цікавій формі.

Вона не шаблонно-занудна, як багато сучасних видань із психології, що тяжіють до псевдонауковості. У ній немає чарівної таблетки, але після її прочитання люди краще будуть розуміти себе й легше будуватимуть стосунки з іншими.

Ця книжка – для і про сучасних українців. Українців, які жаліються на владу, які обурюються, коли їх просять одягнути маску в приміщенні, нервують, коли стоять у черзі до поштового відділення. Яких із дитинства вчили «не витикатися», але які пхаються повз чергу до лікаря «лише запитати». У яких відчуття провини та меншовартості прищеплене вже з дитинства, але дивним чином уживається з переконанням, що «всі їм винні».

А ще ця книжка – для тих, хто відчуває, як змінився навколишній світ під час пандемії, і вони хочуть навчитися керувати своїми емоціями та життям», – Влад Кириченко, власник видавництва «Наш Формат»

Передзамовлення книги триватиме до 23 грудня 2020 року.

Усі, хто замовить книгу, отримає її з фірмовим знаком «Клубу Барабанного коня», підписом від авторів, листівкою та набором стікерів.

У широкому продажу книга планується наприкінці грудня 2020 року.

«Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях»

Зробити передзамовлення

Матеріал створено за підтримки