Вийшов міжнародний трейлер фільму «Люксембург, Люксембург» українського режисера Антоніо Лукіча.

Стрічка розповідає про братів-близнюків, які вирушають у Люксембург на пошуки батька, що покинув їх у дитинстві. Головні ролі виконали учасники реп-гурту «Курган & Agregat» – брати Раміл та Аміл Насірови.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Люксембург, Люксембург» – це другий повнометражний фільм українського режисера Антоніо Лукіча. Світова прем’єра фільму відбудеться на 79-му Венеційському міжнародному кінофестивалі в конкурсі «Горизонти». Стрічку також відібрали до участі в програмі «Сучасне світове кіно» кінофестивалю в Торонто.

Рік тому редактор The Village Україна Ярослав Друзюк стежив за знімальним процесом у Лубнах і Києві й провів кілька інтерв’ю з режисером і знімальною групою. Із цього вийшла історія про Антоніо Лукіча як режисера та «Люксембург, Люксембург» як його найбільш особистий фільм. Тизер фільму вийшов у 2020 році.

Попередня стрічка Антоніо Лукіча «Мої думки тихі» стала лауреатом української кінопремії «Золота Дзиґа», премії кінокритиків «Кіноколо», а також отримала спеціальний приз журі кінофестивалю в Карлових Варах.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі