На ВДНГ навколо міського тимчасового притулку для тварин «Виставковий центр» проведуть толоку в суботу 16 березня, повідомляє КМДА. 

Прибирання почнуть об 11:00. Місце зустрічі – біля 16-го павільйону. У разі повітряної тривоги толоку зупинять і попросять усіх перейти в укриття, що доступні в павільйонах №1, 5 і 13.

Толоку організовує КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини». Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 093 540 12 18 або на Instagram-сторінці притулку.

Міський тимчасовий притулок «Виставковий центр» створили в березні 2022 року. Від моменту його заснування вже прилаштували понад 1000 тварин, а наразі в притулку проживають 41 собака й 7 котів, кажуть у КМДА. 

   

Після деокупації Київщини стало відомо про майже повністю зруйновані притулки, загиблих із голоду, поранених і покинутих тварин. Редакція The Village Україна поговорила з фондом, що опікується тваринами, притулком на Київщині й зоозахисною організацією про актуальні проблеми, які необхідно вирішувати зараз.