У Києві проведуть день адопції тварин із притулку в суботу, 23 березня в ТЦ Lake Plaza, повідомляє КМДА. Пропонують провести час із тваринами з міського притулку «Виставковий центр» і стати їх петперентами.

У межах заходу розкажуть, до чого готуватися, коли вирішили прихистити тварину з притулку, про корисні екозвички для петперентів, а також про важливість реєстрації домашніх тварин. Зокрема, проведуть автограф-сесію з актором і зоозахисником Олексієм Суровцевим. 

Захід організовують спільно з КП «Київський міський Будинок природи». Додаткову інформацію можна отримати на сторінках притулку в Instagram і Facebook.

   

Коли

23 березня, о 12:00

Де

ТЦ Lake Plaza  вулиця Героїв Полку Азов, 12

Скільки

Вхід вільний

 

   

Не власник тварини, а петперент. Чому важливо говорити про тварин як про рівних? Редакція The Village Україна запитала в експертів, чому важливо розвивати культуру спілкування про тварин як про рівних і чим можна замінити непідхожі для цього формулювання.

   

Редакція The Village Україна також поговорила з фондом, що опікується тваринами, притулком на Київщині й зоозахисною організацією про актуальні проблеми, які необхідно вирішувати зараз.

Обкладинка: Instagram-сторінка міського притулку «Виставковий центр»