Львівська міська рада випустила ролик у стилі режисера Веса Андерсона («Готель «Гранд Будапешт», «Астероїд-сіті», «Острів собак») про запуск електронного квитка «Леокарт», що запрацює 11 грудня.

Електронний квиток дозволить безготівково оплачувати поїздки в усьому громадському транспорті міста: автобусах, трамваях і тролейбусах.

Купити «Леокарт» можна в кіосках «Інтерпрес» на вулицях міста, терміналах EasyPay або в центрі обслуговування пасажирів на вулиці Горбачевського. Вартість картки – 70 гривень (разом із депозитом у розмірі 10 гривень).

Картку можна поповнювати через термінал або сайт. Одна поїздка, оплачена «Леокарт», коштуватиме 13 гривень, банківською карткою – 15 гривень, а готівкою – 20 гривень.

Під час оплати на валідаторі можна додати попутників або багаж. Застосунок «Леокарт» обіцяють запустити пізніше, як і місячні абонементи й можливість пересадки.

   

Продаж електронного квитка «Леокарт» запустили 15 листопада, за перший день розкупили більш як 1000 карток. Утім, використати «Леокарт» для проїзду можна лише з 11 грудня.