Студія-розробник відеігор Rockstar Games показала перший трейлер Grand Theft Auto 6. Вихід нової частини GTA запланували на 2025 рік.

Уперше в серії GTA жінка стане головною героїнею. Головна антагоністка Люсія, яка тільки-но вийшла з вʼязниці, плануватиме нові пограбування з чоловіком-напарником, який, імовірно, теж буде ігровим персонажем.

Дія гри відбуватиметься у Вайс-Сіті, прототипі Маямі в штаті Флорида. Гравець також матиме доступ до локацій поза містом, зокрема боліт й островів.

   

GTA 6 почали створювати ще у 2014 році, одразу після виходу пʼятої частини серії. У вересні 2022 року хакери злили в мережу понад 90 відео з ігровим процесом нової частини Grand Theft Auto, зокрема інформацію про першу жінку-протагоністку і Вайс-Сіті.

17-річного хакера пізніше впіймали в Лондоні. Він також зламав Microsoft, Uber, Nvidia протягом 2022 року.

   

GTA V – це найбільш комерційно успішна гра в історії відеоігор. Це перша гра, яка заробила мільярд доларів за перші три дні продажів і загалом друга в історії за продажами після Minecraft. Гра згенерувала понад шість мільярдів доларів прибутків, це мінімум удвічі більше, ніж «Аватар» Джеймса Кемерона.

обкладинка: скриншот із відео