У гастрохабі Garage проведуть мініфестиваль «Октоберфест» 16 вересня, де разом із баром Konteyner розливатимуть благодійне пиво.

Організатори збиратимуть кошти на дрон для товаришів із батальйону аеророзвідки, які зараз перебувають під Роботиним на Запорізькому напрямку. Ціль – зібрати мінімум 50 000 гривень.

У програмі – три пивних стенди й 16 кранів розливу. Обіцяють імпортний й український крафт (Ayinger, Stone, Olmnipollo), а також баварський стенд від броварні Ayinger. Окремий стенд – із благодійним пивом від пивоварень-партнерів («Правда», Mova, Underwood, Rebrew, Varvar). Крім того, на благодійність підуть кошти, які виручать із продажу брендованих кухлів.

На фудкортах будуть представлені Mirali, Bakehouse і Wine Bureau. Можна буде взяти гриль-меню, бургери, бретелі, картоплю фрі. Також будуть диджей і настільні ігри.

Мініфестиваль відбудеться в літньому барі Garage Beer Garden. Локація може вмістити 500 людей. Вхід вільний, Garage працюватиме з 13:00 до 21:30 (вулиця Межигірська, 82).