Українська броварня Varvar випустила серію пива «I am A+», присвячену донорству крові. На баночках розмістили посилання на інформацію про користь донорства та як до нього готуватися.

«Бути донором зовсім не страшно й не боляче, це корисно для тебе та рятує життя іншим. Саме про це наше нове пиво, яке ми робимо разом із центром Biopharma Plasma Kyiv і Мистецтвом шоколаду Meetty. Ми хочемо, щоби донорів було більше, і знаємо, що інколи ми всі довго чекаємо на знак, щоб щось зробити, й ось він, той знак», – кажуть у Varvar.

Броварі також закликають всіх охочих долучитися до них 26 лютого близько 13:00 для здачі плазми в Biopharma Plasma, на вулиці Сверстюка.

«До того ж у цьому центрі після здачі плазми ви отримуєте не лише приємне відчуття гарного вчинку, а й безкоштовні аналізи й тести, включно з тестом на антитіла до ковіду, і грошову компенсацію від 260 гривень, яку можна використати на власний розсуд або прямо на місці перерахувати на якусь доброчинну ініціативу», – додають у Varvar.


Волонтерська організація «Агенти крові» та компанія Uber запустили послугу для донорів крові в Києві – безкоштовні поїздки додому після здачі крові.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Varvar