Додаткові зупинки можуть з’явитися у міської кільцевої електрички, повідомляють у Kyiv City Express.

Водночас «Укрзалізниця» не планує інвестувати «декілька мільйонів гривень» у створення платформ, тому веде перемовини щодо цього із ТРЦ і ЖК, які розташовані біля «Либідської» і на Оболоні.

Додаткові зупинки умовно назвали «Либідською» і «Оболонською». Також «Укрзалізниця» зазначила, що в разі потреби готова переробити розклад під дві додаткові зупинки.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Курсування міської електрички в Києві після початку повномасштабної війни відновили в березні під управлінням «Укрзалізниці» (замість «Київпастрансу»). На маршруті додали зупинки, які до початку повномасштабного вторгнення РФ не функціонували. Загалом на маршруті електричка робить 20 зупинок.

Вартість проїзду в електричці зараз коштує 15 гривень. Квитки можна купити в чат-боті «Укрзалізниці», на деяких станціях у касирів або в потягах у контролерів. Міська електричка, на відміну від решти наземного транспорту Києва, не зупиняється під час повітряних тривог.


Наприкінці грудня комісія Київради підтримала перейменування станцій міської електрички. Детальніше про обґрунтування нових назв ми розповідали за посиланням.


У квітні міська електричка запустила додаткові пізні рейси в експериментальному режимі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка й фото: Kyiv City Express