Міська електричка запускає додаткові пізні рейси в експериментальному режимі, повідомили в Kyiv City Express.

Від 18 квітня обидва останні потяги з Дарниці щоденно виконуватимуть по додатковому рейсу до Святошина.

Найбільш пізнє відправлення з Дарниці в напрямку Видубичів і центрального залізничного вокзалу буде о 22:42, прибуття до Святошина – о 23:29.

Останній рейс від Дарниці до Святошина через Лівобережну, Троєщину, Почайну й Сирець відправлятиметься о 22:35 і прибуватиме о 23:20.

Розклад у будні

Розклад у вихідні

Оновлений розклад зʼявиться в боті й на станціях електрички в день, коли будуть запущені додаткові рейси.

У Kyiv City Express закликають оплачувати проїзд через чат-бот навіть за відсутності касирів на останніх рейсах.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Курсування міської електрички в Києві після початку повномасштабної війни відновили в березні під управлінням «Укрзалізниці» (замість «Київпастрансу»). На маршруті додали зупинки, які до початку повномасштабного вторгнення РФ не функціонували. Загалом на маршруті електричка робить 20 зупинок.

«Укрзалізниця» за цей час також повністю оновила всі потяги міської електрички, запустила онлайн-портал для пасажирів Kyiv City Express і відремонтувала станцію «Видубичі».  Також вісім станцій міської електрички перейменували, щоб полегшити навігацію й позбавитися деяких назв радянських часів.

Вартість проїзду в електричці зараз коштує 15 гривень. Квитки можна купити в чат-боті «Укрзалізниці», на деяких станціях у касирів або в потягах у контролерів. Міська електричка, на відміну від решти наземного транспорту Київа, не зупиняється під час повітряних тривог.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі