Український постгорор «Нетерпимість» режисера Станіслава Битюцького вийшов на Takflix. 

Фільм заснований на реальній історії, що відбулася в 1890 році в одному з поліських сіл. У головних ролях  Анастасія Пустовіт («Коли падають дерева», «Перші ластівки») і Роман Ясіновський («Кіборги», «Снайпер. Білий ворон»).

Це містична драма про молоду знахарку, яку вигнали з села після загибелі її чоловіка. «Коли на село зійшла сильна негода, люди одностайно вирішили, що це прокляття відьми. Вони хочуть спалити нечестиву живцем, але спочатку відправляють на розмову священика», – розповідають у Takflix.

Фільм «Нетерпимість» представляли на горор-фестивалі Festival Boca do Inferno у Бразилії. В Україні фільм отримав нагороду за найкращий короткометражний ігровий фільм року від Національної премії кінокритиків «Кіноколо».

Для іноземної аудиторії на платформі доступні субтитри англійською мовою.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У квітні на Takflix також вийшли фільми «Безславні кріпаки» про Тараса Шевченка, який стає самураєм, і «Життя на межі»


Takflix – онлайн-кінотеатр українського кіно, що працює за принципом «відео на запит». Платформу заснувала режисерка й продюсерка Надія Парфан. У березні 2023-го Takflix запустив власне кіновиробництво й презентував перший короткометражний документальний фільм «Голубівники Києва».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі