Українська мережа офісних просторів Creative States надасть по 10 безоплатних робочих місць для внутрішньо переміщених осіб на кількох локаціях у Києві й на одній локації в Дніпрі.

Ідеться про коворкінги в бізнес-центрі Gulliver і на заводі «Арсенал» у Києві (там два корпуси), а також на третьому поверсі БЦ «Кудашевський», що в Дніпрі.

Щоб безоплатно отримати місце, потрібно зареєструватися за посиланням. Після цього представники Creative States сконтактують для подальших інструкцій.

Місцями можна буде користуватися до 31 січня 2023 року.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Creative States має кілька просторів у Києві й один у Дніпрі. У Києві коворкінги мережі працюють у бізнес-центрах Gulliver і Senator, а також на заводі «Арсенал», де розташовані два корпуси Creative States. У просторах Creative States, окрім hot desk зон, переговорних кімнат й офісів, є формат Business Suite, скайп-руми, кімнати для відпочинку й капсули для сну, а також кухня й душові кімнати.

Редакція The Village Україна поспілкувалася із засновником і виконавчим директором мережі коворкінгів Creative States Іллею Кеннігштейном, а також із київськими коворкінгами Platforma, Generator й Octo Tower про те, як вони працюють під час відключень світла.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі