Рекламний ролик Francesca, знятий у Києві для італійського бренду Diesel, отримав 7 нагород фестивалю реклами «Каннські леви».

Нагороди ролик отримав у категоріях Film та Film Craft. Роботу відзначили призами у номінаціях режисура (Золотий лев), монтаж (Срібний лев), операторська робота (Золотий лев), музика (Срібний лев), кастинг (Срібний лев). У категорії Film — нагороди в номінаціях «Фільм» (Золотий лев) та «Онлайн-фільм» (Срібний лев).

За зйомки відповідала київська студія Family Production. Режисером виступив Франсуа Русселє, який раніше співпрацював з Мадонною, Depeche Mode, The Rolling Stones і відомими світовими брендами.

кадр з ролику

За сюжетом Francesca — це фактично короткометражний фільм, головну роль у якому виконала дівчина-трансгендерка, що проходить шлях змін свого тіла та соціального життя. Зйомки проходили в одному з навчальних закладів Києва у 2020 році.

Процес зйомок

Сцени виглядають так, ніби у них використано багато локацій, але такий ефект було досягнуто виключно завдяки роботі художників-постановників, які змінювали зовнішній вигляд однієї й тієї ж локації.


Зазначимо, що це не перша співпраця Family Production та Diesel. Попередня рекламна кампанія Go With the Flaw, яку знімала Family Production для Diesel, також у Києві, отримала три Каннські леви.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Family Production