Мережа лікарень «Добробут» запускає другий етап програми надання безоплатних ліків для онкохворих. Від 12 квітня в медичних центрах мережі можна буде отримати препарати для лікування раку грудної залози, підшлункової залози й кишківника.

Програма діє у двох медичних закладах Києва: на вулиці Сімʼї Ідзиковських, 3, (Соломʼянський район) і в багатопрофільному центрі на проспекті Миколи Бажана, 12–А, що на лівому березі.

Там можна безоплатно отримати препарати Cyclophosphamide (у дозуванні 500 міліграмів або 1 грам) і Fluorouracil (50 міліграмів).

Щоб отримати препарат, потрібно звернутися до контакт-центру мережі. Координатор призначить дату й час візиту. Із собою потрібно мати посвідчення особи й документ, який підтверджує призначення відповідних препаратів для лікування.

Проєкт реалізують за підтримки міжнародного благодійного фонду Direct Relief.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Добробут» – одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж, до якої входять 17 медичних центрів у Києві й Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія й аптеки.


У клініці «Добробут» на вулиці Сім’ї Ідзиковських у Києві також безоплатно оперуватимуть військових зі складними переломами. Лікарі мережі, крім того, безоплатно консультуватимуть військових онлайн.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі