Медична мережа «Добробут» відкрила нову багатопрофільну лікарню на лівому березі Києва. Там надаватимуть широкий спектр послуг: від невідкладної допомоги й базової діагностики до складних хірургічних втручань.

У закладі є цілодобове приймальне відділення, поліклініка й стаціонар для дітей і дорослих, відділення променевої діагностики, стоматологія, реанімація й інтенсивна терапія, операційний блок, невідкладна медична допомога. Наразі в лікарні працює понад 200 фахівців.

Медзаклад оснащений високотехнологічним обладнанням, як-от: ендоскопічною стійкою Pentax японського виробництва, кріолазером і кріосклеротерапією для лікування варикозу.

Також у лікарні облаштовані дві фільтр-бокс (інфекційні) палати, ізоляційного ефекту в яких досягли за рахунок різниці тиску в коридорі й усередині приміщень.

У радіологічному відділенні, окрім МРТ, КТ, рентгена й мамографа, встановили остеоденситометр, за допомогою якого можна точно визначити щільність кісток. Таких апаратів лише декілька в Києві, наголошують у мережі.

Медзаклад має вісім поверхів і загальну площу понад 10 тисяч квадратних метрів. На кожному поверсі є окрема палата для маломобільних людей. Є також зони для очікування й відпочинку для пацієнтів і персоналу.

Нова лікарня «Добробут» розташована на проспекті Миколи Бажана, 12А.

«Завдяки тому, що станція невідкладної допомоги «Добробут» працює тепер і на лівому березі, час очікування на карету швидкої для пацієнтів значно зменшився», – відзначив операційний директор лікарні Сергій Орел.

Відкрити лікарню спочатку планували у квітні 2022-го року, але через початок повномасштабного вторгнення й масовані ракетні обстріли запуск довелося відкласти. Через відключення електроенергії довелося змінити проєктування електрозабезпечення лікарні. Загальна сума інвестицій у проєкт становила майже 20 мільйонів доларів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Добробут» – одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж, до якої входять 17 медичних центрів у Києві й Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія й аптеки.

У клініці «Добробут» на вулиці Сім’ї Ідзиковських у Києві безоплатно оперуватимуть військових зі складними переломами.

Також лікарі мережі безоплатно консультуватимуть військових онлайн.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі