Медична мережа «Добробут» запускає програму безоплатних операцій для військових зі складними переломами, які отримали травми під час бойових дій.

У клініці щомісяця робитимуть чотири безоплатних операції із застосуванням імплантів для металоостеосинтезу. Програма триватиме до 20 червня 2023 року.

Металоостеосинтез (МОС) застосовують для лікування складних переломів кінцівок, кісток тазу, ключиць. До набору для МОС входять титанові пластини, стрижні й спиці, хірурги закріплюють їх на кісткових уламках й таким способом відновлюють єдність кісток, пояснюють у «Добробуті».

Операції проводитимуть у лікувально-діагностичному центрі мережі, що на вулиці Сім’ї Ідзиковських, 3.

Щоб отримати допомогу за цією програмою, потрібно звернутися до контакт-центру мережі за номерами 097 495 28 88, 050 495 28 88 або 044 495 28 88. Заявки розглядає спеціальна медична комісія.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Мережа «Добробут» також запустила програму безоплатних онлайн-консультацій для військових. У ній беруть участь 40 лікарів, серед яких терапевти, сімейні лікарі, гастроентерологи, ендокринологи, нейрохірурги, ортопеди, неврологи, гінекологи, оториноларингологи й інші спеціалісти.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі