Команда MacPaw запускає оновлений ClearVPN 2 для безпечного користування інтернетом. Це повністю безоплатний застосунок для українців із будь-якої точки світу.

У новій версії програми спростили інтерфейс і додали функцію онлайн-захисту, яка автоматично вибирає для користувача країну, враховуючи його поточне місцеперебування. Список серверів розширили до 40 країн.

ClearVPN 2 отримав нову функцію стримінгу відеоконтенту з різних популярних відеоплатформ, однак наразі лише в режимі бета-тестування.

У MacPaw кажуть, що застосунок не потребує додаткових технічних навичок і є «максимально простим у використанні». Щоби почати користуватися ClearVPN 2, потрібно завантажити його на свій пристрій. Якщо програма вже встановлена, оновити її можна за цією інструкцією. Для цього знадобиться «Дія.Підпис».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Застосунок ClearVPN уперше запустили у 2020 році. Це повністю безплатна програма для українців, які можуть користуватися ним із будь-якої точки світу.


У середині лютого IT-компанію MacPaw звинуватили в незаконному видобутку піску для будівництва комплексу відпочинку. Нацполіція прийшла з обшуками в офіс компанії й до її засновника. Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров став на захист MacPaw і назвав обшуки підходом, що «вбиває інвестиційний клімат країни». Читайте головне з інтервʼю засновника MacPaw Олександра Косована Forbes, де він розповів про конфлікт довкола земельних ділянок на березі Дніпра.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі