Стартував продаж колекції прикрас «SHE» від ювелірного дому SOVA – це перші кроки бренда у високому ювелірному мистецтві. Колекцію присвятили жіночій силі та сексуальності, які метафорично втілили в образі змії. До неї ввійшли вісім прикрас: кольє, браслети, каблучки та моносережки. Вироби виконали у двох варіаціях оздоблення: з діамантами, які повторюють рельєф зміїної шкіри, і з гладкого золота. Зелені вставки на прикрасах відображають дикість погляду.

Колекція «SHE» якнайкраще повторює лінії жіночого тіла – спокусливі та наповнені природною грацією. Щоби досягти такого результату, особливу увагу ювеліри приділили вигинам прикрас і розробили спеціальні застібки для кольє, розповідають в SOVA.

Флагманом колекції є кольє у вигляді змії. Над його створенням ювеліри працюють близько 250 годин: лише інкрустація діамантами, що імітують луску змії, триває шість годин. 

 

«Жагуча енергетика, яка дає змогу зухвало й сміливо керувати своїм життям, надихнула ювелірів на створення колекції SHE. Адже жінки беруть життя у свої руки, створюють навколо себе події та більше не спокушаються на міфічних зміїв», – кажуть у SOVA.  

Спокусливі прикраси від Sova

   

матеріал підготовлено за підтримки SOVA