Бренди Tommy Hilfiger і Pendleton обʼєдналися, щоби створити колекцію, яка переосмислює моду для відпочинку на природі. Автентична майстерність Pendleton вдало доповнила стиль Tommy. У результаті дизайнери створили набір речей, які вдало співіснують для прогулянок міськими вулицями й неприборканою природою. Їх уже можна придбати в Києві в магазині Tommy Hilfiger ТРЦ Ocean Plaza та на сайті онлайн-магазину MD-fashion.ua.

Героями кампейну стали ікони музики та моди модель й акторка Девон Аокі та номінований на Grammy DJ і продюсер Стів Аокі. Разом із родиною вони знялися для рекламної кампанії на узбережжі Малібу.

«Що спільного між двома брендами? Американське мистецтво й інновації! Ця співпраця поєднує дві естетично різні історії в єдину колекцію для активного відпочинку. Це культурна віха, яка не лише вшановує спадщину двох легендарних американських брендів, але й прокладає шлях уперед, нагадуючи, що коли дві ікони моди об’єднуються, то впевнено досягають мети», – кажуть у MD-fashion.ua.

  Купити брендовий одяг у MD-fashion.ua

   

матеріал підготовлено за підтримки md-fashion.ua