Польська мережа HalfPrice відкрила перший флагманський магазин в Україні в ТРЦ Respublika Park. На покупців чекає широкий вибір брендового одягу, взуття, аксесуарів, косметики, іграшок і товарів для дому. Концепція магазину – off-price, тож покупці зможуть придбати брендові товари високої якості із суттєвими знижками. 

Загальна площа нового магазину – понад 1800 квадратних метрів. Колекція брендів у мережі постійно зростає та змінюється, тому щодня на полицях зʼявляються нові товари: від популярного масмаркету до люксу. Стежити за новинами HalfPrice можна в InstagramFacebook і YouTube.

На відкриття українського HalfPrice завітало багато інфлуенсерів, зокрема Маша Кондратенко, Марія Попова, Аревік Арзуманова, Тарас Нестеренко, Анастасія Гонцул, Дар'я Петрожицька й інші.

Як HalfPrice зʼявився в Україні

HalfPrice дебютував у Польщі на початку травня 2021 року. Сьогодні мережа налічує понад 100 магазинів у дев’яти країнах Центральної та Східної Європи.

«HalfPrice створювали з думкою про «мисливців за знижками». У наших магазинах часто можна знайти одиничні екземпляри за дуже привабливими цінами. Тому варто поспішати з покупкою, адже наступного дня товару вашої мрії може вже не бути на полиці», – розповідає Йоанна Чижевська, віцепрезидентка з продажу HalfPrice.

HalfPrice належить компанії CCC Group, яка є однією з найбільших європейських компаній у сегменті взуття й одягу. Вона має близько 90 платформ електронної комерції та майже 1000 магазинів у 28 країнах світу. Сьогодні в Україні, окрім HalfPrice, працюють стаціонарні магазини під брендом ССС, а також власні інтернет-магазини evzuttya.com.ua та MODIVO.ua.

«Мережа магазинів HalfPrice вже успішно працює в Польщі, Чехії, Словаччині, Австрії, Хорватії, Словенії, Румунії, Латвії й Угорщині. Тепер ми раді вітати ритейлера в Україні та нашому торгово-розважальному центрі. Цей магазин прекрасно доповнює нашу галерею та надає можливість нашим гостям знайти вигідні пропозиції й найсвіжіші тренди моди», – каже директорка з оренди ТРЦ Respublika Park Олена Яценко.   

Більше про концепцію та бренди в HalfPrice

   

матеріал підготовлено за підтримки HalfPrice