Партнери бренда smart-телевізорів KIVI готуються до «Чорної пʼятниці». ComfyEpicentrFoxtrotRozetka й інші пропонують придбати Smart TV від виробника за вигідними цінами. 

«Обираючи Smart-телевізор KIVI, ви отримуєте високотехнологічний пристрій, який вражає яскравою й контрастною картинкою, якісним звучанням і швидкістю роботи операційної системи», – кажуть у KIVI.

Ось чому варто звернути увагу на бренд, якщо плануєте купівлю телевізора під час Чорної пʼятниці:

Висока якість зображення й універсальний дизайн

KIVI пропонує Smart-телевізори діагоналлю від 24" до 65" з різною роздільною здатністю екрана (HD, Full HD, Ultra HD) і в безрамковому дизайні. Корпуси найпопулярніших моделей випускають і в білому, і в чорному кольорах, тому телевізори гармонійно доповнюють будь-які інтер’єри.

Технології, що використовує виробник, гарантують високу якість зображення на екрані: 

 Super Contrast Control дає змогу змінювати контрастність на окремих ділянках картинки під час темних сцен;

 UltraClear покращує чіткість зображення в контенті якістю нижче 4К;

 HDR у телевізорах KIVI підтримується не тільки для файлів на зовнішніх носіях, але й під час відтворення потокового відео чи ігор;

 Технологія MEMC автоматично оцінює якість зображення й додає необхідну кількість кадрів, щоби рухи на екрані виглядали плавно, а деталі чітко;

 Технологія Max Vivid працює з яскравістю й насиченістю кольорів.

Розумні налаштування звуку

Якісне звучання забезпечують динаміки, які вдосконалили за допомогою системи обробки звуку в реальному часі Dolby Audio Processing (DAP) і відкалібрували вручну. Тепер власники KIVI мають доступ до готових аудіопресетів, наприклад «Концерт» чи «Кіно», а нові моделі телевізорів дають змогу додатково налаштувати звук. Зокрема, ви можете посилити гучність голосу чи автоматично вирівняти різкі звуки під час динамічних сцен або реклами.

Ліцензійна операційна система

Телевізори працюють на офіційній ОС Android TV 9 та 11 версій. KIVI є сертифікованим партнером Google, тому система буде гарантовано оновлюватися до новіших версій, через це телевізор буде актуальним і через три, і через пʼять років. Також телевізори KIVI сертифікували в Netflix – додаток цієї платформи установлюється за замовченням й має кнопку швидкого виклику на пульті. 

Телевізори KIVI надають доступ до високоякісного ліцензійного контенту відразу після встановлення та підключення до інтернету. Окрім фільмів і серіалів на Netflix, ви також отримаєте доступ до програми Fitness у додатку Kivi Media. Її розробив фітнес-тренер Андрій Хомицький – дворазовий чемпіон світу з бодибілдингу Men’s Physique IFBB і персональний тренер.

Для фанатів відеоігор KIVI додали функцію Game Mode − програма оптимізує налаштування телевізора для покращення геймплею. Крім того, KIVI є партнером хмарних ігор Boosteroid. Так усе необхідне для сімейного відпочинку – канали, фільми, тренування й ігри – зібране в одному місці.

Зручні пульти 

З 2016 року KIVI випустили 19 моделей пультів дистанційного керування: від варіантів з окремими кнопками для зручного переходу на YouTube чи Netflix до версій із вбудованим мікрофоном для голосового керування. 

Також KIVI має моделі пультів у білому кольорі зі спеціального пластику, який захищає від ультрафіолету та добре виглядає навіть після тривалого використання. Функція попередження про низький заряд батарейок допомагає стежити, щоби їхня заміна відбувалася вчасно. Проте це потрібно робити дуже рідко, адже енергоспоживання пультів нижче, ніж у середньому по ринку, тому пристрій може пропрацювати на одній зміні акумуляторів до двох років.

Більше про smart-телевізори KIVI

   

Матеріал підготовлено за підтримки kivi