«Дуже страшну балаклаву» створили експерти з туристичного спорядження Gorgany та їхній бренд Turbat разом із Майклом Щуром. Ідея належить Майклові, який надихнувся масками Боба Бассета й запропонував створити балаклаву, яка б вселяла жах у ворогів.

Ціна балаклави 500 гривень, 150 гривень від продажу кожного виробу спрямують на потреби 112-тої бригади ТРО, у якій зараз служить Майкл Щур.

«У Turbat чаклували над страшним принтом протягом кількох тижнів. Зображення вже пішло в роботу на виробництво, але на нас чекала несподіванка: швачки відмовилися шити цю балаклаву, бо вона – надто страшна. Та оскільки вона вийшла в продаж, ми таки знайшли незабобонних швачок і разом створили продукт, що приносить 112-й бригаді додаткові кошти, а ворогам України – жах», – кажуть у компанії Gorgany.

де носити страшну балаклаву?

Кількість дуже страшних балаклав лімітована. Їх пропонують дарувати або замовляти як сувенір, адже основна ідея виробу – моторошний вигляд, а не функціонал. Розробники не радять використовувати балаклави під час виконання активних бойових завдань чи для основного захисту від холоду або пронизливого вітру.

«Замовити Дуже страшну балаклаву»

Матеріал підготовлено за підтримки Gorgany