Бренд догляду за волоссям Biolage доповнить лінійку тонувальних бальзамів-кондиціонерів Colorbalm відтінком «Сіннамон» для темного волосся. Засоби цієї серії одночасно кондиціонують пасма та надають їм потрібного тону. Навіть під час експериментів із кольором волосся залишається м’яким і блискучим. Лінійка Colorbalm підходить як для натурального, так і для фарбованого волосся.

Палітра Colorbalm складається із шести бальзамів-кондиціонерів із різними відтінками та дає можливість безпечно експериментувати з кольором або просто освіжати салонне фарбування:

  • «Сіннамон» підходить для темного волосся та надає йому золотих відблисків
  • «Червоний мак» можна використовувати власникам волосся з червоною базою або кольору брюнет
  • «Срібний» підходить для світлого тону та надає пасмам сріблястого блиску
  • «Лавандовий» також радять використовувати для світлого волосся, щоб надати йому фіолетового відтінку
  • «Червоний шафран» додає світлим пасмам помаранчевого тону
  • «Базовий прозорий» можна використовувати самостійно, а також, комбінуючи з іншими засобами, щоб отримати менш насичене тонування

У Biolage радять підбирати доглядові засоби в салонах краси з професійними майстрами. Вони зможуть провести діагностику волосся та шкіри голови та запропонувати комплексний домашній догляд саме для ваших потреб.

Як освіжити колір з Colorbalm:

1. Очистити волосся та шкіру голови шампунем

2. Нанести Colorbalm на чисте, висушене рушником волосся

3. Залишити на 510 хвилин, у залежності від потрібної інтенсивності відтінку

4. Ретельно змити

Знайомтеся ближче з брендом Biolage

Biolage – професійний американський бренд для салонного догляду за волоссям, який створили в 1990 році. Він має широкий асортимент засобів із натуральними інгредієнтами, тож може задовольнити потреби кожного типу волосся.


Матеріал підготовлено за підтримки Biolage