Медична клініка «R+» розробила послугу «Правильний чекап». Тепер відвідувачі зможуть не лише здати аналізи, а й отримати супровід від персонального лікаря, який допоможе розшифрувати результати та розробить програму подальших дій.

За допомогою чекапу лікарі отримують вичерпну інформацію про стан здоров’я людини та призначають лікування або профілактичну програму. До пакета чекапу клініки «R+» входять консультації, інструментальні дослідження (УЗД, ЕКГ, мамографія й інші) та лабораторні тести. Конкретний перелік залежить від віку, статі й індивідуальних особливостей людини.

Щоб діагностика була результативною, а відвідувач не турбувався про пошук спеціалістів, які розшифрують велику кількість аналізів, клініка «R+» додала до послуги «Правильного чекапу» програму «Персональний лікар». 

Як це працює:

  • Уже з першої консультації за відвідувачем закріплюють персонального терапевта
  • Лікар формує зручний графік здання аналізів і відвідування вузькопрофільних спеціалістів
  • Він стежить за станом здоров’я пацієнта, взаємодіє з усіма іншими лікарями та контролює сумісність і прийом лікарських засобів
  • Клієнт використовує пакетні послуги й отримує -10% на діагностику та консультації інших спеціалістів клініки «R+» за призначенням персонального лікаря

Клініка пропонує програми індивідуального супроводу дорослих і дітей на 6 або 12 місяців. Відвідувачі отримають необмежену кількість консультацій у персонального лікаря та постійний зв’язок із ним через месенджери.

«Гасло нашої клініки  «Здоровʼя із собою». Ми не можемо залишити пацієнта лише з висновками та купою результатів аналізів. Саме тому ми разом плануємо та починаємо розв’язувати проблемні питання (якщо вони є) або крокуємо шляхом профілактики. Отже, ви приходите до нас і берете здоровʼя із собою!», кажуть у клініці.

Також у «R+» пропонують подарувати своїм близьким сертифікат «Я турбуюся про тебе». Його отримувач зможе скористатися послугою «Правильний чекап» і разом із персональним лікарем поліпшити стан свого здоров’я.

Узгодити чекап із персональним лікарем

Матеріал підготовлено за підтримки R+