Компанія «АВТ Баварія», офіційний дилер Rolls-Royce Motor Cars в Україні, представила найпотужнішу версію серед автомобілів Rolls-Royce. Модель Black Badge Ghost презентували в Києві у форматі перформансу. У ній збільшили потужність до 600 к.с., а також посилили безпеку під час різких маневрів. Окрім того, колір машини тепер можна обрати із 44 тисяч варіантів.

Новий Rolls-Royce розробили для водіїв, які надають перевагу мінімалізму, але прагнуть до самовираження. Саме тому клієнти бренда зможуть обрати колір машини з великої кількості готових варіантів. Або взагалі створити власний унікальний відтінок із палітри Bespoke.

На презентації автомобіль представили у фірмовому чорному кольорі. Його досягають завдяки 45 кілограмам фарби та двом шарам прозорого лаку. Щоб отримати фірмове покриття, команда з чотирьох майстрів полірує кожну машину власноруч. Фігурку Spirit of Ecstasy та решітку радіатора теж оформили в темному кольорі.

Окрім великої палітри кольорів, новий Rolls-Royce отримав ще більші продуктивність і гарантію безпеки. На підвіску моделі інженери встановили пневматичні камери більшого об’єму. Це дозволить знизити крен кузова під час різких маневрів на дорозі. Окрім того, вони вдосконалили коробку передач, тож тепер водії зможуть перемикати їх набагато швидше.

Робочий об’єм двигуна автомобіля так і залишився 6,75 літра. Проте його невелика модернізація дала змогу збільшити потужність до 600 к.с.

«2021 рік виявився дуже успішним для нас насамперед тому, що філософія стриманої розкоші нового Ghost отримала надзвичайно позитивні відгуки від наших клієнтів. Black Badge Ghost – найтехнологічніша модель Black Badge, і я впевнений, що попит на Rolls-Royce в Україні зростатиме ще більше»,  зазначив під час промови Ерік Бернінг, генеральний директор АВТ Баварія.

Зв’язатися з дилером

Матеріал підготовлено за підтримки «АВТ Баварія»